هنر تهيه قهوه اسپرسو: از مبتدي تا متخصص

 هنر تهيه قهوه اسپرسو: از مبتدي تا متخصص

 

قهوه اسپرسو، با طعمي غني و خامه اي، محبوب ترين نوع قهوه در جهان است. تهيه يک اسپرسوي کامل، ترکيبي از هنر و علم است که نياز به تمرين و مهارت دارد. در اين مقاله، شما را از يک مبتدي در تهيه قهوه اسپرسو به يک متخصص تبديل خواهيم کرد.

 

موارد لازم:

 

* دستگاه اسپرسو

* آسياب قهوه

* قهوه اسپرسو با کيفيت

* فنجان اسپرسو

* تمپر

* دستمال مرطوب

 

مراحل:

 

1. آسياب کردن قهوه: قهوه اسپرسو بايد درست قبل از دم کردن آسياب شود. از آسياب قهوه با کيفيت بالا استفاده کنيد و قهوه را به اندازه مناسب آسياب کنيد. آسياب قهوه خيلي ريز مي تواند باعث انسداد دستگاه اسپرسو شود، در حالي که آسياب قهوه خيلي درشت باعث مي شود قهوه ضعيف و رقيق شود.

 

2. آماده سازي دستگاه اسپرسو: مخزن دستگاه اسپرسو را با آب تصفيه شده پر کنيد و مطمئن شويد که دستگاه گرم شده است. سبد پورتافيلتر را تميز کنيد و فيلتر را در آن قرار دهيد.

https://t.ly/ad43F

3. دوز کردن قهوه:  20 گرم قهوه آسياب شده را در سبد پورتافيلتر بريزيد. سطح قهوه را با تمپر صاف کنيد و فشار ثابتي را اعمال کنيد.

 

4. استخراج اسپرسو: سبد پورتافيلتر را به دستگاه اسپرسو وصل کنيد و دکمه استخراج را فشار دهيد. 25 تا 30 ثانيه طول مي کشد تا يک اسپرسوي دبل (60 ميلي ليتر) استخراج شود.

 

5. فوم شير:  اگر مي خواهيد شير فوم دار به قهوه خود اضافه کنيد، از دستگاه بخار دستگاه اسپرسو استفاده کنيد. شير سرد را در يک ظرف فلزي بريزيد و بخار را تا زماني که شير کف کند، به آن تزريق کنيد.

 

6. سرويس دهي:  اسپرسو را در فنجان گرم شده بريزيد و از فوم شير لذت ببريد.

 

نکات:

 

* از قهوه اسپرسو تازه رست شده با کيفيت بالا استفاده کنيد.

* قهوه را درست قبل از دم کردن آسياب کنيد.

* دستگاه اسپرسو خود را به طور منظم تميز و نگهداري کنيد.

* با دوز کردن، آسياب کردن و زمان استخراج آزمايش کنيد تا طعم دلخواه خود را پيدا کنيد.

* از فنجان هاي اسپرسو گرم شده براي حفظ دماي قهوه استفاده کنيد.

* با شير فوم دار خلاق باشيد و لاته، کاپوچينو يا ماکياتو را امتحان کنيد.

 

با تمرين، شما مي توانيد يک اسپرسوي کامل در خانه خود تهيه کنيد. از اين سفر لذت ببريد!)

https://www.recentstatus.com/claireshafer1#google_vignette

https://unsplash.com/@claireshafer1

https://us.community.sony.com/s/profile/005Dp000004cCrD?language=en_US

https://qiita.com/claireshafer1

https://pastebin.com/u/claireshafer1

https://buyandsellhair.com/author/claireshafer1/

https://trello.com/u/claireshafer

https://www.cakeresume.com/me/claireshafer1

https://biashara.co.ke/author/claireshafer1/

https://community.atlassian.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/5477759

https://sketchfab.com/claireshafer1

https://uchatoo.com/claireshafer1

https://www.icy-veins.com/forums/profile/183536-claireshafer1/

 

 

برچسب ها: هنر , تهیه , قهوه , اسپرسو: , از , مبتدی , تا , متخصص ,

[ بازدید : 3 ]

[ يکشنبه 16 ارديبهشت 1403 ] 4:47 ] [ بابک ]

[ ]

ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]